Logistiikan konsultointia ja apua projektin hallintaan

Etsitkö käytännönläheistä kumppania toimitusketjun suunnitteluun tai projektinhallintaan? Trilogia Consulting Oy tarjoaa toimitusketjun suunnittelun, projektinhallinnan, muutosjohtamisen ja logistiikan suunnittelun palveluita Nurmijärveltä käsin koko Suomeen ja Eurooppaan.

Vahvuutemme on käytännön kehitystarpeiden viestiminen varastonlattialta johtoryhmälle päätöksen tekoa varten. Pienenä yrityksenä toimimme joustavasti ja ketterästi. Asiakkaitamme ovat niin pk-yritykset kuin isot konsernitkin. Taina Lemola toimii myös projektipäällikkönä erilaisissa muutoshankkeissa. Lue alta lisää tarjoamistamme palveluista ja ota yhteyttä!

Toimitusketjun suunnittelu

Oletko päivittämässä yrityksen toimintamalleja? 

Onko tavoitteenasi toimitusketjun tehokkuuden parantaminen, palvelutason nosto tai kustannussäästöt? Nämä ovat materiaalivirran ohjaukseen liittyviä asioita, jolloin on ensisijaisesti selvitettävä, miten ja millaisia päätöksiä on tehty ketjun sisällä. 


Olemme erikoistuneet ohjauksen kokonaisvaltaiseen analysointiin sekä kehittäneet analysointityökaluja tehokkuuden selvittämiseen ja kehityskohteiden määrittämiseen. Teemme myös konkreettiset kehitysehdotukset toiminnan parantamiseen. 

Soita tai laita viesti!

Projektinhallinta

Katso yhteystiedot!

Tarvitsetko resurssia muutoshankkeeseen? Projektin onnistumisen edellytys on napakka projektinhallinta ja hyvät ihmissuhdetaidot. Muutosten läpivienti ei aina onnistu sivutoimena muun työn ohella, joten usein on järkevää hankkia siihen ulkopuolista apua.


Trilogia Consulting tarjoaa käytännönläheistä projektiosaamista sekä toimitusketjun hallintaan liittyen että IT-järjestelmien muutoksissa ja käyttöönotoissa.

Logistiikka

Etsitkö kumppania varastointiin tai kuljetuksiin Suomessa tai muualla Europopassa? Ensimmäinen askel on tunnistaa tarpeet ja etsiä niihin sopivin kumppani.

 

Tämän teemme puolestasi ja olemme mukana muutosprojektissa. Oli varastointi omaa tai ulkoistettua, se on aina osa yrityksen koko toimitusketjua. Tämä on otettava huomioon kaikessa suunnittelussa, jotta vältyttäisiin osaoptimoinnilta ja siltä, että tulokset jäisivät kokonaisuuden kannalta huonoiksi. Materiaalivirtojen ohjaus on aina otettava huomioon, kun kehitetään jotain logistiikan osa-aluetta.

Keskustellaan lisää